UtcanévtáblaUtcanév táblákA táblák 1 mm vastag alumínium alaplemezből készülnek, így az időjárás viszontagságainak tartósan ellenállnak, rendkívül hosszú élettartamúak.

Az alaplemezt a gyártás során fényvisszaverő fóliával vonjuk be. Ennek előnye, hogy sötétben is könnyen észrevehetőek, olvashatóak a táblák. Vészhelyzet esetén nagy segítséget nyújthat mentőknek, tűzoltóknak.

Az utcanevek karakterei dombornyomással kialakítva és festve kerülnek a táblára, melynek betűtípusát, színét Ön választhatja ki

A táblára egyéb karakterek is kerülhetnek: címer, grafika, stb, ezzel a hely jellegének megfelelve teljesen egyedi táblák készíthetőek.

A táblák standard méretei – a nevek hosszúságától függően:
- 520 x 200 mm
- 700 x 200 mm
- 900 x 200 mm

Utcanév tábla tartó rendszerHasználatával a csomópontokban és a kereszteződésekben a tájékozódás egyszerűvé és átláthatóvá válik.

A fém tartószerkezet festésével a rendszer az utcanév táblákhoz és a környezethez egyaránt maximálisan igazítható.

Az oszlopon a táblák elhelyezése optimális: a jól láthatóság és a biztonságos gyalogosforgalom figyelembe vételével történik.

Kihelyezése és felszerelése egyszerű, azonban rongálás és lopás ellen biztonsági csavarokkal védett.
© 1989-2024 Plaket Kft.          +36 1 319 3358          info@plaket.hu          Adatkezelési tájékoztató          Bejelentési szabályzat | 1. mell. | 2. mell.