RendszámkeretTÖNNJES Click 2 (KLIPP TOP 2-es) rendszámtábla-tartó keret:Két részből (alaplap és U alakú záróléc) álló, nyolc rögzítési ponttal záródó, kiemelkedő minőségű műanyag rendszámtábla-tartó keret, mely az időjárás viszontagságainak és a mechanikai terheléseknek is tartósan ellenáll.

A gyártás során felhasznált műanyagok tulajdonságai, valamint a záródási megoldások miatt a keret megfelelő módon rögzíti és védi az abban elhelyezett rendszámtáblát, így a hatósági jelzés akaratlan elvesztésének esélye jelentősen csökken.

Az alaplap anyagában színezett erősen ütésálló polipropilén, a záróléc szintén anyagában színezett erősen ütésálló ABS műanyagból készül. A záróléc felülete szitanyomásra tökéletesen alkalmas.

Hossza: 530 mm
Magassága: 133 mm
Vastagsága: 12 mm
Feliratozható felület: 510 mm x 20 mm
Szabadalmi védelem cikkszáma: DBGM G 92 01 721.5

TÖNNJES Click 3 (KLIPP TOP 3-as) rendszámtábla-tartó keret:Két részből (alaplap és egyenes alsó záróléc) álló, négy rögzítési ponttal záródó, kiemelkedő minőségű műanyag rendszámtábla-tartó keret, mely az időjárás viszontagságainak és a mechanikai terheléseknek is tartósan ellenáll.

A gyártás során felhasznált műanyagok tulajdonságai, valamint a záródási megoldások miatt a keret megfelelő módon rögzíti és védi az abban elhelyezett rendszámtáblát, így a hatósági jelzés akaratlan elvesztésének esélye jelentősen csökken.

Az alaplap anyagában színezett erősen ütésálló polipropilén, a záróléc szintén anyagában színezett erősen ütésálló ABS műanyagból készül. A záróléc felülete szitanyomásra tökéletesen alkalmas.

A TÖNNJES Click 3-as (DBGM G 297 06 806.7 cikkszámú) keret felépítése hasonló az ugyancsak általunk forgalmazott TÖNNJES Click 2-es típuséhoz, azzal a különbséggel, hogy a teljes beépítési hossza csupán 523 mm. Emiatt azoknál a járműveknél is jól alkalmazható, melyeknél a rendszámtábla számára kiképzett hely túl rövid, így az 530 mm hosszú KLIPP TOP 2-es keret felrakása egyáltalán nem, vagy csak nehézkesen lehetséges.

Hossza: 523 mm
Magassága: 131 mm
Vastagsága: 12 mm
Feliratozható felület: 495 mm x 20 mm
Szabadalmi védelem cikkszáma: DBGM G 297 06 806.7

SNAP-TOP rendszámtábla-tartó keret:A SNAP TOP egy részből áll, ahol maga az alaplap rögzíti a rendszámot. A hasonló termékektől abban különbözik, hogy a rendszámtábla behelyezése után egy kampós zárszerkezettel is rögzíteni kell, ami a továbbiakban a táblát minden körülmények között megbízható módon tartja.

A kiemelkedő minőségű műanyag rendszámtábla-tartó keret tartósan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai terheléseknek is.

A tábla egyedi rögzítése miatt a SNAP TOP azoknál a járműveknél is könnyedén alkalmazható, amelyeknél a nehezen hozzáférhető rendszámhely (erősen besüllyesztett kiképzésű hátfal illetve lökhárító) miatt a bedugós keretek használata eddig kényelmetlenségekkel járt, vagy egyáltalán nem volt megoldható.
A keret anyagában színezett, hajlékony, erősen ütésálló polipropilén műanyagból készül, melynek felülete alul és felül is szitanyomásra tökéletesen alkalmas.

Hossza: 525 mm
Magassága: 137 mm
Vastagsága: 11 mm
Feliratozható felület alul: 505 mm x 20 mm
Feliratozható felület felül: 505 mm x 9 mm
Szabadalmi védelem cikkszáma: DBGM 201 06 505.3Domborírott rendszámtábla-tartó keret:Ennek a keretnek a zárólécén a megrendelő cég nevét, adatait, márkanevét és márkajelét három dimenziós eljárással alakítjuk ki. A domboríráshoz cégenként különböző fröccsöntő szerszámot gyártatunk, mely segítségével ügyfeleink kis szériás (minimum 200 db.) igényeit is ki tudjuk elégíteni. A záróléc kidomborodó betűinek és jeleinek vízszintes felületét fényes króm, matt ezüst, fényes arany vagy fehér színű bevonattal látjuk el. A hagyományosan alkalmazott szitanyomásos eljárást itt hőhengerléses technológiával váltjuk ki. A keret elején körbefutó vékony fehér díszcsík is kiemeli a rendszámtábla-tartó esztétikus megjelenését.

Valódi nemesacél rendszámtábla-tartó keret:- polírozott és mattra karcolt kivitelben
- egyenes és ívelt lökhárítóra egyaránt felszerelhető

Tartósan ellenáll a mechanikai terheléseknek (kőfelverődés, koccanás, stb.), vegyszereknek, valamint az időjárás viszontagságainak. Használatával a rendszámtábla felszerelése rendkívül egyszerű, az átgondolt zárszerkezet a táblát a lehető legbiztonságosabb módon rögzíti A valódi nemesacél felület - krómozott alkatrészekhez hasonlóan - polírpasztával könnyedén fényesíthető.
© 1989-2024 Plaket Kft.          +36 1 319 3358          info@plaket.hu          Adatkezelési tájékoztató          Bejelentési szabályzat | 1. mell. | 2. mell.